Koiran koulutusvälineet ja harrastaminen

Välineet koiran kouluttamiseen ja harrastuspuuhiin saat myymälästämme Porista

Opeta villille pennulle hyvän käytöksen säännöt jo varhaisessa vaiheessa tai korjaa jo aikuisen koiran tapoja. Ehkä haluat opettaa myös muutaman tempun uskolliselle ystävällesi!

Kun lähdet kouluttamaan koiraa tai haluat hankkia yhteisiin harrastushetkiin hauskoja leluja, koukkaa Porissa sijaitsevan Tassuväen Tavaratalon kautta! Meiltä saat kaikki koiran koulutusvälineet, kuten kuonopannat, toko-välineet, naksuttimet, pillit sekä tietysti namipalat ja lelut, joilla palkitset karvakumppanisi onnistumisen. Herkku tai vaikka riepoteltava lelu tuo koulutukseen intoa ja motivaatiota. Joskus on taas mukava muuten vain heitellä heitto- tai vesilelua koiran ja omistajan iloksi.

Tule katsomaan, millaiset koiran koulutusvälineet ja harrastustarvikkeet kuuluvat valikoimiimme. Juttelemme mielellämme kanssasi mahdollisista koirasi käyttäytymiseen liittyvistä ongelmista ja tarjoamme tuotteiden lisäksi kullanarvoisia vinkkejä koulutus- ja harrastustuokioihin. Nähdään myymälässämme Porin Mikonkadulla, voit myös tiedustella etukäteen sinua kiinnostavista tuotteista ottamalla yhteyttä.

Aukioloajat

Ma-pe 11–17.00
La 10–14

Ilmainen pysäköinti liikkeen edessä.