Kissan kiipeilypuut ja raapimistuotteet

Nämä kissojen lempipaikkoina tunnetut kiipeilypuut ja kynsien teroitustuotteet saat myymälästämme Porista

Kunnon kiipeilypuussa kissa tuntee olonsa kukkulan kuninkaaksi! Kiipeileminen kuuluu jokaisen silkkitassun peruspuuhiin. Jotkut kiipeilevät riehakkaammin ja jotkut maltillisemmin.

Kissa kiipeilee, keikkuu ja kieppuu mielellään korkeuksissa. Varsinkin sisäkissalle tällainen lajikäyttäytyminen on haasteellista toteuttaa, mutta onneksi kiipeilypuu ajaa asian mainiosti. Tassuväen Tavaratalosta Porista löydät erikokoiset kissan kiipeilypuut. Kiipeilypuissa on leluja sekä tasoja ja koloja, joissa pikku tiikerisi voi levähtää, tarkkailla maailmaa ja ottaa vaikka nokoset leikin lomassa.

Kissan kiipeilypuun ohella raapimispuun hankinta kissatalouteen on sekin fiksua. Raapimispuu ehkäisee kynsien teroittamista vääriin paikkoihin, kuten sohvan käsinojaan, samalla kissa saa purettua ylimääräistä energiaa. Tarjolla on myös raapimisalustoja sekä muita raapimistuotteita.

Tule käväisemään liikkeessämme Porin Mikonkadulla, niin katsotaan, millainen kissan kiipeilypuu tai raapimapuu olisi kotiisi ja kissallesi sopiva. Voit toki vaikka soitellakin etukäteen ja tiedustella tuotteista lisää – ota yhteyttä!

Aukioloajat

Ma-pe 11–17.00
La 10–14

Ilmainen pysäköinti liikkeen edessä.

kissojen kiipeilypuut