Kissan ja koiran turkinhoito

Takuista eroon ja turkki kiiltämään – tuotteet ja vinkit turkinhoitoon saat myymälästämme Porista

Eikö turkki kiillä kuten pitäisi? Onko lemmikkisi varsinainen takkuturkki? Hyvin hoidetun turkin huomaa ja onpa sellaista paljon mukavampikin kantaa yllä.

Porissa sijaitsevassa Tassuväen Tavaratalossa tunnetaan hienojen turkkien salat! Saat meiltä kaikki tuotteet koiran turkinhoitoon: harjat, kammat, trimmauskoneet, shampoot, hoitoaineet ym. Eri turkkityypeille löytyy omat välineensä. Kysy meiltä apua, jos et tiedä millainen tuote koirasi turkinhoitoon olisi paras tai miten turkkia tulisi hoitaa. Hyvillä hoitotuotteilla ja hellillä otteilla turkin hoitamisesta tulee mukava kokemus sekä koiralle että omistajalle. Siten myös hillitään karvanlähtöä ja saadaan lemmikin turkki sekä iho voimaan paremmin.

Myös kissan turkki tarvitsee hoitoa turkkityypistä riippuen, vaikkakin kissa näyttäisi suuren siivun päivästä turkkinsa sukimiseen käyttävän. Kissan turkinhoitoon löytyy niin ikään harjoja, kampoja, shampoita ja hoitoaineita sekä muita tuotteita.

Tule tutustumaan kissan ja koiran turkinhoidon tuotteisiin! Liikkeemme sijaitsee Porin Mikonkadulla.

Aukioloajat

Ma-pe 11–17.00
La 10–14

Ilmainen pysäköinti liikkeen edessä.

Tarjoamme trimmauspalvelun ja kynsienleikkuut

Jos kissan tai koiran turkinhoito ei suju itseltä, hyödynnä ammattitaitoisen trimmaajamme palveluja. Trimmausta voit tiedustella liikkeemme numerosta. Voit kysyä myös kynsienleikkausta. Ota yhteyttä!