Koiran vaatteet ja tarvikkeet ulkoiluun

Takit, tossut, hihnat ja muut varusteet – koirasi ulkoilee mukavasti ja tyylikkäästi, kun kipaiset Porissa sijaitsevan liikkeemme kautta

Koiran vaatteet ovat panostamisen arvoisia. Kun koiran vaatteet on valittu huolellisesti juuri sinun lemmikillesi, ei rankinkaan sade, kurakeli tai pakkanen pidä hännänheiluttajaa poissa lenkkipoluilta. Toki vaatteet ovat myös tyylikysymys.

Koiran vaatteista löytyy Tassuväen Tavaratalosta Porista vaikka mitä: takkeja, tossuja, haalareita, huppareita, neuleita ja jopa pelastusliivejä. Tärkeää on, että koiran vaatteet ovat laadukkaita, ominaisuuksiltaan eri tilanteisiin sopivia ja helppo pukea päälle. Mukavuus ja kaunis ilme ovat niin ikään asioita, joita sekä koira että omistajansa taatusti arvostavat. Oikein valittu vaate vähentää merkittävästi myös koiran pesemistä ja kuivaamista. Toki myös kaulapannat, hihnat, valjaat ym. kuuluvat tarjontaamme. Merkkeinä mm. suosittu Hurtta!

Kissan ulkoiluun valjaat ja kaulapannat

Jos kissasi tutkii ulkomaailmaa omin nokkinensa, hanki tassuttelijallesi turvallinen, omistajastaan kertova kaulapanta. Joissakin pannoissa on myös suloinen kulkunen. Sisäkissaa ulkoiluttavat saavat meiltä puolestaan valjaat ja taluttimet.

Ulkoilutarvikkeet ja koiran vaatteet löytyvät monipuolisissa, ihastuttavissa väreissä ja kuoseissa sekä kokoluokissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai tule käymään liikkeessämme Porin Mikonkadulla, niin katsotaan, mitä kaikkea lemmikkisi tarvitsee. 

Aukioloajat

Ma-pe 11–17.00
La 10–14

Ilmainen pysäköinti liikkeen edessä.