Tassuväki tietää, mitä lemmikkisi tarvitsee.

Koiran hammaskiven poisto ja trimmaus

Teemme koirien hammaskiven poistot turvallisesti ja rauhallisesti ilman nukutusta Porissa

Meillä Tassuväen Tavaratalossa Porissa työskentelee koulutettu, sertifioitu Emmi-Pet-hoitaja, joka tekee koiran hammaskiven poiston Emmi-Pet-ultraäänimenetelmällä. Pörröistä potilasta ei siis tarvitse nukuttaa, vaan hammaskivi poistetaan ultraäänen avulla, joka puhdistaa hampaat täysin!

Emmi-Pet on hammasharja, jonka harjaspäät poistavat plakin ja hammaskiven tavalla, joka ei aiheuta lainkaan kipua tai ääntä. Tällainen koiran hammaskiven poisto on hännänheiluttajalle taatusti peloton ja stressitön kokemus. Lopputuloksena on puhdas ja terve suu.

Hoito kestää noin 1 tunnin ja hinta on 80 € / koira. Ajanvaraukset numerosta 044 215 0073 

Liikkeestämme saat myös kaikki Emmi-Pet-tuotteet, kuten ultraääni-hammasharjat koirille ja kissoille. Saatavilla Emmi-Dent ultraääni-hammasharja ihmisillekin!

Koira koreaksi trimmauksella ja kynsienleikkauksella

Liikkeessämme on trimmaamo, jossa ammattitaitoinen trimmaaja hoitaa koirasi turkin kuntoon rodun mukaisesti ajamalla ja / tai leikkaamalla, myös pesu mahdollinen. Voit tiedustella trimmausta samaisesta liikkeemme numerosta. Kynsienleikkauskin onnistuu, joten kysy sitäkin tarpeesi mukaan.

Kerromme mielellämme lisää koiran hammaskiven poistosta sekä muista palveluistamme ja tuotteistamme. Ota yhteyttä tai tule käväisemään myymälässämme Porin Mikonkadulla

Aukioloajat

Ma-pe 11–17.00
La 11–14

Ilmainen pysäköinti liikkeen edessä.

koiran trimmaus